Hidroizolacija betona

kristalizacijomTM

Ostali brendovi: FREEZTEQ®

PENTAFLEX®

BETO TECH

 

 

 

 

XYPEX Admix C-1000

 

 

Tehnički list

 

 

Sigurnosno tehnički list

 

 

Tehnološke upute

 

 

Upute za doziranje

 

 

Upute za ugradnju

 

 

Jamstvo

 

 

 

 

 

 

 

 

XYPEX Admix C-1000 je aditiv, koji se dodaje u trenutku spravljanja betonske mješavine i štiti beton od samog početka. To nadmašuje druge metode zbog svoje jedinstvene sposobnosti da postane uistinu sastavni dio betona, te štiti beton iznutra.

 

XYPEX Admix C-1000 je posebno formuliran da zadovolji različite projekte i temperaturne uvjete, dizajniran je za tipične betone bilo koje marke.

 

XYPEX Admix C-1000 se dodaje u količini od 1 % do 3 % na težinu cementa. S ovim dodatkom nepotrebni bilo kakvi aditivi, kao ni klasična hidroizolacija.

 

Odličan za mlazne  betonske mješavine i za vodonepropusnost betonskih cijevi. XYPEX Admix C-1000 omogućuje lakšu ugradnju i obradivost betona, sprečava skupljanje i puzanje betona, štiti beton i armaturu od agresivnih kemikalija, povećava tlačnu čvrstoću betona, pogodnost ugradnje pri niskim temperaturama, velike uštede u odnosu na klasične hidroizolacije.

 

Za određene dodatne tehničko-tehnološke informacije u vezi projektiranja, doziranje, uputa za korištenje i izjave o svojstvu obratiti se u naš tehnički odjel.

 

 

Ekskluzivni zastupnik i ovlašteni distributer za Republiku Hrvatsku:

 

STAV-ing d.o.o.

Jukićeva 8a

10000 Zagreb

Tel: 01-3041400

Fax: 01-3041402

info@xypex.hr

 

XYPEX CHEMICAL CORPORATION

 

www.xypex.com

© STAV-ing d.o.o. 2019. Sva prava pridržana.