Hidroizolacija betona

kristalizacijomTM

 

 

 

 

 

Katalozi

 

 

Projektant

 

 

Izvođač

 

 

Investitor

 

 

Betonara

 

 

Katalozi

 

 

Video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brane

 

Strukturni integritet betonskih brana i struktura za navodnjavanje ovisi o zaštiti čelične armature od korozije. Neodgovarajuća hidroizolacija, pucanje, ispadanje spojeva, kemijski napad, reakcija agregata alkalija i abrazija problemi su koji će rezultirati pogoršanjem betona. Kratkoročno to može dovesti do gubitka vode, smanjenja protoka vode i neplaniranih troškova održavanja.

 

 

 

 

 

Energija

 

Zbog svoje prirode, betonske, energetske i komunalne strukture mogu biti ozbiljno ugrožene zbog hidrostatskog tlaka i kemijskog napada. Bez odgovarajuće zaštite, strukturni integritet je uskoro ugrožen, što dovodi do skupih popravaka i skraćenog životnog vijeka.

 

 

 

 

 

 

Industrija

 

Industrijske betonske konstrukcije stalno su izložene hidrostatskom tlaku, sulfatima, kloridima i drugim agresivnim kemikalijama. Bez odgovarajuće zaštite, strukturni integritet betona je uskoro ugrožen, što dovodi do skupih popravaka i skraćenog životnog vijeka.

 

 

 

 

 

Kanalizacija

 

Korozija uzrokovana mikrobima i infiltracija vode dva su glavna problema zajednička za odvodnju otpadnih voda i strukture za pročišćavanje otpadnih voda. Naša tehnologija dokazana je u sanacijama i novim objektima za odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda te se smatra najboljom u rukovanju kemijskim napadima u teškim biokemijskim uvjetima i otpornosti na prodiranje vode čak i pod ekstremnim hidrostatskim tlakom.

 

 

 

 

 

More

 

Armiranobetonske pomorske konstrukcije stalno su napadnute destruktivnim učincima korozije uzrokovane vlagom i kloridom. Bez odgovarajuće zaštite, strukturni integritet morske strukture uskoro je ugrožen, što dovodi do skupih popravaka i skraćenog životnog vijeka.

 

 

 

 

 

Mostovi

 

Armirani betonski mostovi konstantno su pod utjecajem destruktivnih učinaka korozije uzrokovane vlagom i kloridom. Bez odgovarajuće zaštite, strukturni integritet mosta je uskoro ugrožen, što dovodi do skupih popravaka i skraćenog životnog vijeka.

 

 

 

 

 

Temelji

 

Strukturni integritet temelja zgrada, bilo da su duboki ili plitki, može biti ozbiljno ugrožen zbog hidrostatskog tlaka i propuštanja vode povezanih s visokim vodostajima. XYPEX-ova netoksična kristalna tehnologija štiti tisuće zaklada širom svijeta.

 

 

 

 

 

Poljoprivreda

 

XYPEX proizvodi igraju ključnu ulogu u vodonepropusnosti i zaštiti betona od prodora vode zbog hidrostatskog tlaka, te agresivnog kemijskog napada - problema koji su tipično povezani sa smanjenim vijekom trajanja betonskih poljoprivrednih struktura

 

 

 

 

 

Voda

 

Strukturni integritet spremnika u postrojenjima za obradu vode u cijelosti ovisi o zaštiti čelične armature od korozije. XYPEX ima veliko iskustvo u hidroizolaciji i zaštiti komunalne infrastrukture, te je prepoznat kao ključni igrač u industriji prerade vode.

 

 

 

 

 

Tuneli

 

Zbog svoje prirode i lokacije, tuneli mogu biti ozbiljno ugroženi zbog hidrostatskog tlaka i curenja vode povezanih s visokim vodostajima. XYPEX ima opsežne rezultate u hidroizolaciji i zaštiti tunela.

 

 

 

 

 

 Korporacija

 

Otkrijte kako, već više od 40 godina, tehnologija Xypex kristalne vodonepropusnosti služi konkretnim korisnicima u više od 90 zemalja.

 

 

 

 

 

 

 Katalog

 

Ovaj digitalni katalog sadrži pregled tvrtke, proizvoda, CSI formata, shematskih crteža, niza projekata širom svijeta i još mnogo toga.

 

 

 

 

 

 Nema jednakovrijednog

 

Ova brošura je zbirka nekih od naših skeniranih elektronskih mikroskopija (SEM) koje daju konačne dokaze o ne-topljivom oblikovanju kristalnih struktura u betonu koji je tretiran XYPEX-om. XYPEX kristalna tehnologija doista nema premca – nema jednakovrijedne.

 

 

 

 

 

Projekti

 

Pregled karakterističnih projekata diljem cijelog svijeta

 

 

 

 

 

Admix

 

XYPEX Admix je specijalni proizvod koji se miješa u beton u vrijeme doziranja. Ona nadmašuje druge metode zbog svoje jedinstvene sposobnosti da postane istinski sastavni dio betona. Koristeći XYPEX-ovu svjetski poznatu kristalnu tehnologiju, XYPEX Admix zatvori primarne putove kroz koje voda i agresivne kemikalije prodiru, napadaju i na kraju ugrožavaju dugoročnu cjelovitost betonske konstrukcije.

 

 

 

 

 

Bio-San

 

XYPEX Bio-San C500 je jedinstven način zaštite betona u teškim uvjetima kanalizacije s visokim razinama sumporovodika koji uzrokuju koroziju uzrokovanu mikrobima. Nijedna druga mješavina ne kombinira moćna antimikrobna svojstva s Xypex kristalnom hidroizolacijskom tehnologijom kako bi ponudila potpunu zaštitu kanalizacijskih i otpadnih voda od betona.

 

 

 

 

 

 

London

 

Od najveće zgrade u Velikoj Britaniji do najluksuznije adrese Londona i mnoštva fascinantnih struktura između njih, XYPEX je tu, pružajući proizvode i usluge kako bi poboljšao svojstva betona.

 

 

Ekskluzivni zastupnik i ovlašteni distributer za Republiku Hrvatsku:

 

STAV-ing d.o.o.

Jukićeva 8a

10000 Zagreb

Tel: 01-3041400

Fax: 01-3041402

info@xypex.hr

 

XYPEX CHEMICAL CORPORATION

 

www.xypex.com

© STAV-ing d.o.o. 2019. Sva prava pridržana.