Hidroizolacija betona

kristalizacijomTM

 

 

 

 

XYPEX tehnologija kristalizacije

 

 

Video tehnologije

 

 

Video kompanije

 

 

Održiva gradnja

 

 

Prednosti

 

 

Pitanja i odgovori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prošlo je više od 50 godina otkako je Xypex Chemical Corporation prva osmislila izraz „hidroizolacija betona kristalizacijom“, izjavu i koncept koji je predstavljao korjenito odstupanje od tradicionalnih sistema i u potpunosti zamjenjuje folije, bitumenske trake, membrane i drugu hidroizolaciju prilikom primjene na novim konstrukcijama. Također nudi pouzdanu i ekonomičnu alternativu takozvanim sustavima „bijele kade“.

XYPEX tehnologija temelji se na posebnoj kombinaciji aktivnih netoksičnih kemikalija koje zajedno s nusproizvodima hidratacije u betonu stvaraju jedinstvenu vrstu kristala. Ovi netopljivi kristali zabrtve pore, kapilare i pukotine betona sprečavajući ulazak vode i drugih kemijskih otopina, čak i pod jakim hidrostatskim pritiskom, te ujedno pružaju zaštitu od teških agresivnih okruženja.

XYPEX je također jedinstvena tehnologija sanacije starih betonskih konstrukcija čak i tamo gdje tradicionalna izolacija nije uspjela, o čemu svjedoče mnoge uspješne sanacije ne samo u svijetu, već i u Hrvatskoj.

Više o XYPEX-u:

 

 

Ekskluzivni zastupnik i ovlašteni distributer za Republiku Hrvatsku:

 

STAV-ing d.o.o.

Jukićeva 8a

10000 Zagreb

Tel: 01-3041400

Fax: 01-3041402

info@xypex.hr

 

XYPEX CHEMICAL CORPORATION

 

www.xypex.com

© STAV-ing d.o.o. 2019. Sva prava pridržana.