Hidroizolacija betona

kristalizacijomTM

 

 

 

 

Dodatak (aditiv) za beton

 

 

Dodaci

 

 

Premazi

 

 

Posipi

 

 

Pukotine

 

 

Prednosti

 

 

Testiranja

 

 

Jamstvo

 

 

 

 

 

 

 

U zadnjih 10-tak godina dodatak (aditiv) za beton Xypex Admix zauzeo je vodeće mjesto u proizvodnji i uporabi Xypex-a u cijelom svijetu. Čak 85% proizvodnje se odnosi na Xypex Admix, što dokazuje iznimnu kvalitetu ovih proizvoda.

Velika većina novih projekata izgradnje, gdje je korišten sustav tehnologije Xypex kristalizacije betona, imaju rješenje vodonepropusnosti koristeći materijal Xypex Admix. Tako se ugradnja betona i izrada hidroizolacija javljaju istovremeno na gradilištu.

To ne samo da ubrzava proces izgradnje, već i ostvaruje pogodnost postojanja samo jedne odgovorne tvrtke za hidroizolacijski sustav projekta, a ne tri odvojene tvrtke (projektant, proizvođač i izvođač) u odnosu na sustav membrana.

Sve nove građevine imaju projektno specifičan dizajn i specifikaciju. Jedan od elemenata projekta je i količina materijala Xypex Admix u betonu, kao i detalji rješenja građevinskih spojeva, prolaza kroz betonsku konstrukciju i prekida betoniranja. To su unaprijed dogovoreni elementi s projektantom, izvođačem, nadzorom i investitorom.

Ovu skupinu čine 2 proizvoda:

Xypex Admix C-1000 NF

Xypex Admix C-1000

Za određene dodatne tehničko-tehnološke informacije u vezi projektiranja, doziranja i uputa za korištenje obratite se u naš tehnički odjel.

 

 

Ekskluzivni zastupnik i ovlašteni distributer za Republiku Hrvatsku:

 

STAV-ing d.o.o.

Jukićeva 8a

10000 Zagreb

Tel: 01-3041400

Fax: 01-3041402

info@xypex.hr

 

XYPEX CHEMICAL CORPORATION

 

www.xypex.com

© STAV-ing d.o.o. 2019. Sva prava pridržana.